UNA ALTERNATIVA A L’OPERACIÓ BIKINI

Ets dels que pensa que al bon temps, poques calories fan falta?

Oblidat de l’operació bikini y marcat com objectiu menjar equilibradament tots els mesos de l’any. Mai més et tornaran a preocupar els quilos de més

Autora: Mylenne Salazar
Tècnic Superior Dietista i Nutricionista Natural

dietasaludable

L’inici de la primavera i els primers raigs de Sol que adornen aquests dies de temperatures agradables ens avisen que l’estiu ja és a prop i ha de començar, per a molts, el compte enrera per a lluir cos a la platja.

Moltes persones deixen per a últim moment aquest tipus de reptes. No m’agrada plantejar-ho d’aquesta manera, ja que, l’alimentació equilibrada i el pes correcte no haurien de ser un auto repte impost els 2 últims mesos abans de l’estiu, sinó formar part de la teva vida diària tots els mesos de l’any i al llarg de la teva vida.

Hi ha moltíssimes dietes i trucs dietètics que, per aquestes èpoques, pots trobar a qualsevol revista però, són totes elles saludables? Poden perjudicar la teva salut? Totes les persones poden seguir-les? Son fiables?

Aquest és el problema. No totes les dietes que llegeixis li poden servir al teu cos i salut. Algunes t’ajudaran a perdre aigua ràpidament, altres a perdre uns quilets sense tenir en compte els nutrients ingerits al llarg del dia, altres et faran flaquejar a conseqüència de la reducció calòrica i aquestes i moltes altres et duran en poc temps al conegut “efecte rebot”.

Si realment estàs disposat a perdre pes, sempre i quan sigui necessari, fes-ho amb seny i no creguis qualsevol cosa. Has d’entendre que un cos ben nodrit, amb aliments naturals que li són beneficiosos, és un cos que estarà preparat per començar a eliminar greix quasi sense adonar-te’n.

Aprimar no és sinònim de passar gana, ni molt menys!

L’ideal i correcte és dur una dieta equilibrada durant tot l’any. És la única manera en la que el teu cos estarà sempre en el pes correcte i gaudeixis d’una salut de ferro.

Cuidan-te, saludablement, faràs que l’efecte yoyó, els quilos de més i les obsessions per l’operació bikini no apareguin a la teva vida. Canvia la teva visió sobre l’alimentació i la teva silueta millorarà com per art de màgia. Creu-me.

Pautes anuals a seguir:

1- Alimentat correctament amb aliments naturals i de la terra. Consumeix fruites, verdures i hortalisses tots els dies. Llegums, cereals integrals, peix fresc, carn blanca, fruits secs, llavors, algues, oli d’oliva o de coco i aigua.
2- Fes exercici físic. Una dieta sense exercici és menys efectiva que fer una dieta a mitges. No pots imaginar els increïbles resultats que pots aconseguir fent exercici físic aeròbic. Tonifica els teus muscles, crema greix i sua toxines acumulades 4 cops per setmana durant 1 hora o 30 minuts diaris. Passejar, saltar a la corda, nedar, córrer i anar en bicicleta són només alguns exemples.
3- Oblida les dietes llampec, dietes proteïnades de sobres, dietes generalitzades per a tothom, pastilles màgiques i dietes sense base.
4- Si realment necessites perdre pes t’aconsello que visitis un professional Dietista i Nutricionista. Nosaltres t’ensenyarem i et demostrarem que perdre pes no significa perdre la salut ni tan sols sigui un joc avorrit. Jo et puc ajudar.

Tot i així, si no has fet els deures anuals i avui decideixes començar la dieta per a posar-te el bikini amb un gran somriure, t’aconsello una setmana de dieta depurativa, per a continuar amb una dieta equilibrada, personalitzada i a la teva mida, sense oblidar l’exercici físic

Segueix els consells dels experts i tot serà molt més fàcil, saludable i divertit.